Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/index.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/index.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/index.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4
Jezusi — Qengji i Perendise
Ftoje Ate tani. Ftoje Ate tani.

Ftoje Ate tani.

‘’Jezus, unë besoj se Ti je Biri i Perendisë dhe Shpëtimtari i botës. Faleminderit që erdhe në tokë dhe vdiqe që unë të kem jetën e përjestshme. Të lutem , fali të gjitha mëkatet e mia. Unë tani do të të ndjek Ty me jetën time. Të lutem, më mbush me Frymën Tënde të Shenjtë […]

read more
Premtimi per ty Premtimi per ty

Premtimi per ty

Pikërisht siç kishte premtuar, Perëndia e ngjalli Birin e Tij Jezusin përsëri në jetë, në jetë të përjetshmë, në ditën e tretë pas vdekjes së Tij. Ai u pa nga miqtë e Tij më të ngushtë dhe nga mbi 500 ndjekës të Tij para se të ngrihej në qiell para syve të tyre. Pas ringjalljes […]

read more
Nje vdekje e papritur Nje vdekje e papritur

Nje vdekje e papritur

Jeta e Jezusit ishte po aq mahnitëse sa dhe lindja e Tij. Në moshën 30 vjeçare, Ai shkoi nëpër qytetet e Izraelit dhe nisi të mësonte e të shëronte njerëzit. Bibla tregon se Ai ishte ndryshe nga predikuesit e tjerë, sepse ‘’njerëzit mahniteshin nga mësimet e Tij, sepse Ai i mësonte ata si një që […]

read more
Nje histori mahnitese! Nje histori mahnitese!

Nje histori mahnitese!

Jeta e Jezusit ishte po aq mahnitëse sa dhe lindja e Tij. Në moshën 30 vjeçare, Ai shkoi nëpër qytetet e Izraelit dhe nisi të mësonte e të shëronte njerëzit. Bibla tregon se Ai ishte ndryshe nga predikuesit e tjerë, sepse ‘’njerëzit mahniteshin nga mësimet e Tij, sepse Ai i mësonte ata si një që […]

read more

Jezusi

Ftoje Ate tani.

Ftoje Ate tani.

‘’Jezus, unë besoj se Ti je Biri i Perendisë dhe Shpëtimtari i botës. Faleminderit që erdhe në tokë dhe vdiqe që unë të kem jetën e përjestshme. Të lutem , fali të gjitha mëkatet e mia. Unë tani do të të ndjek Ty me jetën time. Të lutem, më mbush me Frymën Tënde të Shenjtë […]

Dec 3, 2010 21:07

Ateizmi

Përgjigje ndaj kritikave të artikullit “A është i vlefshëm ateizmi?

Përgjigje ndaj kritikave të artikullit “A është i vlefshëm ateizmi?

Në vijim jepet përgjigja ime ndaj pjesës së parë të kririkës së një ateisti ndaj njërit prej dy artikujve të mi në lidhje me ateizmin. Kritika e tij origjinale ishte prej një faqeje, por unë e kam thyer në dy faqe duke e lidhur me secilin artikull të cilit ai i adresohej. Artikulli ishte postuar […]

Jan 25, 2011 23:32

Islami

Cilat janë doktrinat e islamit?

Cilat janë doktrinat e islamit?

Shënim:  Të gjitha referencat e treguara janë nga Kurani. Perëndia Ka vetëm një Perëndi (5:73; 112:1-4). Perëndia quhet Allah nga myslimanët (5:73). Allahu sheh gjithçka (40:20), është i pranishëm kudo (2:115; 7:7). Allahu është krijuesi dhe mbajtësi i vetëm i universit (3:191). Allahu nuk është Trini, por një (5:73). Allahu është i gjithëditur (:268; 10:61) […]

Jan 22, 2011 23:31

Jetendryshim

Vellezer ne Zotin

Vellezer ne Zotin

“>Rreth viteve nentedhejte e ca, une hyra ne pune ne nje hotel te qytetit tim ne Korce.  Atje u ballafaqove me plot nejrez, te cilet ishin punonjes te hotelit dhe qe nuk kishin frike ndaj Perendise. Cdo dite qe kalonte une ndjeja se dora e Perendise ishte me mua, dhe e ndjeja se Ai do […]

Apr 9, 2011 15:32

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Recent Articles

Vellezer ne Zotin

Vellezer ne Zotin

“>Rreth viteve nentedhejte e ca, une hyra ne pune ne nje hotel te qytetit tim ne Korce.  Atje u ballafaqove me plot nejrez, te cilet ishin punonjes te hotelit dhe qe nuk kishin frike ndaj Perendise. Cdo dite qe kalonte une ndjeja se dora e Perendise ishte me mua, dhe e ndjeja se Ai do […]

Besimet e Dëshmitarëve të Jehovait

Besimet e Dëshmitarëve të Jehovait

Ka vetëm një Perëndi në një person të vetëm, Sigurohuni për Gjithçka, f. 188. Nuk ka Tirni, Le të Jetë Perëndia i Vërtetë, f. 100-101; Sigurohuni për Gjithçka, f. 386. Fryma e Shenjtë është forcë, jo e gjalle, Arsyetim nga Shkrimet, 1985, f. 406-407. Fryma e Shenjtë është forca vepruese pavetore e Perëndisë, Kulla e […]

Dëshmitarët e Jehovait në pak fjalë

Dëshmitarët e Jehovait në pak fjalë

Sipas teologjisë së Dëshmitarëve të Jehovait, Perëndia është një person i vetëm, jo një Trini. Ai nuk di gjithçka dhe nuk është kudo. Ai së pari krijoi Kryeengjëllin Mikael përmes të cilit krijoi gjithë “gjërat e tjera”, përfshirë universin, tokën, Adamin dhe Evën, etj. Për këtë punë krijuese, Perëndisë iu deshën 42 000 vjet. Për […]

Përgjigje ndaj kritikave të artikullit “A është i vlefshëm ateizmi?

Përgjigje ndaj kritikave të artikullit “A është i vlefshëm ateizmi?

Në vijim jepet përgjigja ime ndaj pjesës së parë të kririkës së një ateisti ndaj njërit prej dy artikujve të mi në lidhje me ateizmin. Kritika e tij origjinale ishte prej një faqeje, por unë e kam thyer në dy faqe duke e lidhur me secilin artikull të cilit ai i adresohej. Artikulli ishte postuar […]

Cilat janë doktrinat e islamit?

Cilat janë doktrinat e islamit?

Shënim:  Të gjitha referencat e treguara janë nga Kurani. Perëndia Ka vetëm një Perëndi (5:73; 112:1-4). Perëndia quhet Allah nga myslimanët (5:73). Allahu sheh gjithçka (40:20), është i pranishëm kudo (2:115; 7:7). Allahu është krijuesi dhe mbajtësi i vetëm i universit (3:191). Allahu nuk është Trini, por një (5:73). Allahu është i gjithëditur (:268; 10:61) […]

Historia e Deshmitareve te Jehovait

Historia e Deshmitareve te Jehovait

Dëshmitarët e Jehovait filluan nga Çarls Tejz Rasëll (Charles Taze Russell) në vitin 1872. Ai lindi në shkurt të vitit 1852, i biri i Joseph L. dhe Eliza Russell. Ai e kishte shumë të vështirë të merrej me doktrinën e zjarrit të pëejetshëm të ferrit dhe në studimet e tij arriti në pikën që ta […]

Lajmi qe ndryshoi nje fshat te tere.

Lajmi qe ndryshoi nje fshat te tere.

Nje histori reqenthese dashurie e nje grupi misionaresh qe bejne te pamunduren per t’i komunikuar Lajmin e Mire nje fisi te humbur ne Guinene e Re dhe qe ne fund rezulton me ndryshimin e tere fshatit. Per me shume mund te ndiqni videon e mesiperme.

Degjuesi i fshehte i Perendise

Degjuesi i fshehte i Perendise

“God’s Secret Listener” është titulli i librit të shkruar nga John Butterworth. Në libër Butterworth tregon për Shqipërinë e Enver Hoxhës bazuar në historinë e vërtetë të Berti Dostit, i cili në fshehtësi dëgjonte një program radiofonik të krishterë. Kapiten në ushtri, detyra e z. Dosti ishte monitorimi i valëve radiofonike për të zbuluar në […]

Zoti sheroi mamane time!

Zoti sheroi mamane time!

Kjo histori eshte nje histori e vertete,  nje histori qe nuk vjen as nga Kina, Afrika apo Amerika e larget por nga kombi yne, sepse Zoti yne e do Shqiperine dhe shqiptaret. Jam deshmimtare sesi Zoti u pergjigjet lutjeve qe behen me gjithe zemer dhe me ngulm te madh perpara Tij. Perpara 3 javesh ne […]

A meriton nje armik te nderohet?

A meriton nje armik te nderohet?

Valeriu dhe familja e tij humben babane dhe vuajten shume ne duart e torturuesve komuniste. Por perseri,ai s’kishte asgje te keqe per te thene per komunistet,te cilet kishin shkaktuar shume dhimbje ne familjen e tij. Si mund te duronte ai kaq shume dhe te mos fliste kunder torturuesve te tij? Ai u pergjigj: “Kur mbreti […]


Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4