Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/archive.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/archive.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/archive.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4
Jezusi Archives - Jezusi — Jezusi

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Archive for Category: "Jezusi"

Ftoje Ate tani.

Ftoje Ate tani.

‘’Jezus, unë besoj se Ti je Biri i Perendisë dhe Shpëtimtari i botës. Faleminderit që erdhe në tokë dhe vdiqe që unë të kem jetën e përjestshme. Të lutem , fali të gjitha mëkatet e mia. Unë tani do të të ndjek Ty me jetën time. Të lutem, më mbush me Frymën Tënde të Shenjtë […]

Premtimi per ty

Premtimi per ty

Pikërisht siç kishte premtuar, Perëndia e ngjalli Birin e Tij Jezusin përsëri në jetë, në jetë të përjetshmë, në ditën e tretë pas vdekjes së Tij. Ai u pa nga miqtë e Tij më të ngushtë dhe nga mbi 500 ndjekës të Tij para se të ngrihej në qiell para syve të tyre. Pas ringjalljes […]

Nje vdekje e papritur

Nje vdekje e papritur

Jeta e Jezusit ishte po aq mahnitëse sa dhe lindja e Tij. Në moshën 30 vjeçare, Ai shkoi nëpër qytetet e Izraelit dhe nisi të mësonte e të shëronte njerëzit. Bibla tregon se Ai ishte ndryshe nga predikuesit e tjerë, sepse ‘’njerëzit mahniteshin nga mësimet e Tij, sepse Ai i mësonte ata si një që […]

Nje histori mahnitese!

Nje histori mahnitese!

Jeta e Jezusit ishte po aq mahnitëse sa dhe lindja e Tij. Në moshën 30 vjeçare, Ai shkoi nëpër qytetet e Izraelit dhe nisi të mësonte e të shëronte njerëzit. Bibla tregon se Ai ishte ndryshe nga predikuesit e tjerë, sepse ‘’njerëzit mahniteshin nga mësimet e Tij, sepse Ai i mësonte ata si një që […]

Personi me unik

Personi me unik

Jezus Krishtin e krahasojnë shpesh me profetë dhe mësues të tjerë, por Ai është personi më unik që ka jetuar ndonjëherë. Gjithçka nga lindja e Tij e deri pas vdekjes së Tij ishte e mrekullueshme dhe e veçon Atë prej kujtdo tjetër. Jezusi u lind nga një e virgjër, një pamundësi natyrore. Para se nëna […]


Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4