Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/archive.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/archive.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/archive.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/header.php on line 4
Video shqip Archives - Jezusi — Jezusi

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/sidebar.php on line 4

Archive for Category: "Video shqip"

Muzike e krishtere

Muzike e krishtere

Muzika e krishtere eshte nje forme e te shprehurit te adhurimit dhe lavderimit ndaj Perendise per ate qe Ai eshte ose ate cfare Ai ka bere. Me poshte kemi zgjedhur disa nga keta kenge qe kendohen ne shume kisha dhe komunitete te krishtera. YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 – No longer available

Filma te shkurter

Filma te shkurter

Kultura shqiptare ne pergjithesi i jep nje theks te vecante historive. Shqiptaret komunikojne/mesojne/inkurajojne  njeri tjetrin kryesisht permes historive permes te cilave jepet nje mesazh apo nje koncept. Jezusi gjithashtu perdori shume historite per te komunikuar nje koncept me dishepujt apo me njerezit e asaj kohe. Ne kete seksion do te publikojme video te shkurtera qe […]

Krishtlindja

Krishtlindja

Gezuar Krishtlindjen! Krishtlindja eshte dhurata me e madhe qe i eshte bere njerezimit. Perendia merr trajte njerezore duke u bere si nje nga ne per te paguar denimin e mekatit tone qe eshte vdekja. Jezusi eshte Perendia i misheruar dhe me festen e Krishtlindjes ne i shprehim mirenjohjen Perendise per kete dhurate te jashtezakonshme shpetuese […]

Video frymezuese

Video frymezuese

Ne kete seksion do te perpiqemi te shtojme here pas here video qe kane qene frymezim per njerezimin ne pergjithesi por theks te vecante do t’i japim atyre videove qe percjellin nje mesazh biblik. Ju lutem na ndihmoni duke sugjeruar video qe ju keni pare dhe qe mendoni qe do pershtateshin shume mire me kete […]


Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4

Warning: Illegal string offset 'id' in /home1/unejetoj/public_html/jezusi/wp-content/themes/yamidoo/footer.php on line 4